Arrangementen


Heerlijk bourgondisch genieten
Gezellig met een groep vrienden, kennissen, collega’s of familieleden genieten van een heerlijke maaltijd, sportieve middag of spetterende feestavond? Bekijk onze arrangementen eens er zijn al mogelijkheden vanaf 20 deelnemers!

Feestje bij ons vieren?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken:

Bel +31 (0)165 341688

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op:

  Informatie aanvraag

  Vragen of opmerkingen:

  Arrangementen

  Kinderfeestje: Start met educatieve tocht door het bos via het Robin Hood-avonturenpad. Bij terugkomst een kleine attentie. Daarna lekker ravotten in de speelburcht en op de kabelbaan. Afsluiting met frietjes en mini-snacks. Inclusief onbeperkt ranja. Vanaf € 9,95 per persoon.

  Brunchbuffet: Luxe ochtend/middag maaltijd in buffetvorm.
  Tomatensoep, rundvleessalade, gevuld eitje, ham-aspergerolletje, visschotel met hele zalm, groene salade met spekjes, warme beenham, pittige gehaktballetjes, fruitsalade en bavarois, broodsoorten divers, room-en kruidenboter
  Vanaf € 19,50 per persoon

  Barbeque: Zelf grillen op onze gereedstaande gasbarbeques bij de serre.
  Kipfiletje, portie saté, steak, speklap en garnalenspies. Warme- en koude sauzen. Fruitsalade, rundvleessalade en groene salade. Stokbrood met kruidenboter en frietjes.
  Vanaf € 22,50 per persoon

  Warm en koud buffet: Een buffettafel vol lekkers uit onze Brabantse keuken. Alles wordt ter plaatse vers bereid door onze eigen keukenbrigade.

  Rundvleessalade, gevuld eitje, ham-aspergerolletje, visschotel met hele zalm en garnalen, groene salade met spekjes en pijnboompitten, pasta-salade met kipstukjes en scampi’s, vers fruitsalade met Coburger ham, warme beenham met roomsaus, pittige gehaktballetjes in zigeunersaus, kip-satéstokjes, Hollands vispotje, stokbrood met kruidenboter, nasi en frietjes.
  Vanaf € 27,50 per persoon

  Feestavond: Een avond lang genieten van hapjes en drankjes. Dit all-in arrangement duurt 4 uur.
  Koffie/thee en een receptiegebakje bij binnenkomst. Tafels en statafels worden sfeervol ingedekt. De drankenservice is onbeperkt, zoutjes en chips staan op de tafels en u krijgt gedurende de avond 6 x hapjes divers. Belegde luxe stokbroodjes, koude hapjes, bittergarnituur, mini-snacks en een satéstokje met brood. Ter afsluiting presenteren wij uw gasten een zakje friet met mayo of een belegd broodje. Verlengen van het arrangement is altijd mogelijk. Vanaf € 34,50 per persoon

  Teambuilding/Personeelsuitje/Reünie:

  Aanvang met koffie/thee en een appelgebakje. Gevolgd door een sportief boogschietspel (Archery Tag) op het multi-court naast de Gasterij. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden, meedoen is zéér laagdrempelig en het zorgt altijd voor hilarische momenten! Na een korte pauze kunt u hierna uw collega’s/vrienden/familie-leden uitdagen voor een potje kleiduifschieten (Laser Shot) op het grote scherm in de Gasterij. De dag wordt afgesloten met een buffet of barbeque. Vanaf € 49,50 per persoon

  • Royale plaatsen voor caravan, tent, vouwwwagen en camper.
  • Standplaatsen voor stacaravan en chalet.
  • Verkoop en verhuur van stacaravans.
  • Verhuur van trekkershutten en midi-chalets.
  • NIEUW! Verhuur van hotelchalets: hotelkamers in de natuur.
  • GRATIS internet.
  • Startpunt van vele fiets- en wandelroutes.
  • Gezellige gasterij voor een hapje en een drankje.

  Gratis brochure?

  Download hier de gratis brochure van
  onze camping als PDF:

  VRAGEN? DIRECT RESERVEREN? BEL 0165 341688 OF MAIL: